Hirdetés

Új trailerben láthatjuk a Gotham Knights hőseit

|

Nightwing, Batgirl, Robin és Red Hood kénytelen összefogni Batman halálát követően, hogy védelmezzék Gotham City lakosságát.

Hirdetés

A DC egy évvel ezelőtt, a 2020-as DC FanDome eseményen leplezte le a Gotham Knights világát, de az eredeti tervektől eltérően nem idén, hanem majd jövőre fog megjelenni a WB Games Montréal által fejlesztett akció-RPG.

Miután az elmúlt hónapokban apróbb információk, mint például a történet egyik gonosza vagy a csapatról készült hivatalos poszter után ezúttal a DC új traileren mutatta be a játékmenetet. Akcióból garantáltan nem lesz hiány, és a változatosságra sem lehet majd panasz, ugyanis a négy főhős egymástól eltérő stílusban veszi fel a küzdelmet az ellenségeik ellen.

Hirdetés

A 2021-es FanDome-on pedig kaptunk is egy friss, játékmotorral meghajtott előzetest, ami magára a sztorira, és a Baglyok Bíróságára koncentrál. Az alkotók meséltek is egy keveset a játékról. Főleg arra tértek ki, hogy az egyes karakterek erősségei és gyengeségi nagyon eltérőket, illetve magukat a hősöket is masszívan testreszabhatjuk, mi döntünk a fejlődés irányáról - nem hangzik rosszul.

A Gotham Knights PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re fog megjelenni 2022-ben.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)