Hirdetés

Új trailerrel adott életjelet magáról a Diablo Immortal

|

A Blizzard és a NetEase koprodukciójában készülő mobilos Diablo egy eddig nem látott előzetessel jelentkezett az idei ChinaJoy alkalmából.

Hirdetés

Kevesen gondolták volna a BlizzCon 2018 előtt, hogy a videojáték-ipar történelmének egyik legnagyobb PR-katasztrófáját épp a sokáig tévedhetetlennek tartott Blizzard fogja elkövetni. A mai napig nem értjük, hogyan is hihette bárki is, hogy egy konferenciateremnyi keményvonalas rajongót a Diablo mobilos spin-offjával le lehet majd nyűgözni. Tekintve, hogy a dinamikusan növekvő szegmens potenciálja óriási, nem a a bejelentés ténye volt elhibázott, hanem a leleplezés mikéntje, és a vártnál nagyobb elutasításra adott reakciók a Blizzard részéről.

Hirdetés

Mindennek már kis híján két éve, de a Diablo Immortal még mindig nem jelent meg, sőt azt sem tudjuk, hogy mikor kerül végül sor a premierre. Addig is kénytelenek vagyunk beérni a Sanghajban épp zajló ChinaJoy kiállításra időzített trailerrel, amelyben egy ponton izgalmas újdonságra figyelhetünk fel: az egyik jelenetben tíz játékos küzd együtt, ami arra utal, hogy legalább ennyien dolgozhatnak majd össze azért, hogy Androidon és iOS-en is hátsón billentsék az ördögöt.

Ti várjátok a Diablo Immortalt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)