Hirdetés

Új trailert kapott a Fallout 4 tartalmas modja, a Fallout: Miami

|

A New Vegas mellett kicsit háttérbe szorult a Miami, de most ismét hallatott magáról a Fallout kis szerelemgyereke.

Hirdetés

Bár a Fallout 4 motorjával újraalkotott Fallout: New Vegas gyakrabban mutatja meg magát, ez nem jelenti azt, hogy egy másik rajongói alkotás, a Fallout: Miami feledésbe merült volna, csupán a készítők jó ideig csendben tevékenykedtek. Márpedig nem szeretnénk, ha elsikkadna a mod, hiszen amellett, hogy bejárhatunk majd benne egy új területet, még egyedi történetet is ígér. 

A Fallout: Miami játékmenetében utána kell járnunk néhány rejtélyes eltűnésnek, miközben kivesszük a részünket az Order és a Freedom között dúló régi harcból is, valamint felfedezzük a város különböző kerületeit (a külvárosi és ipari Meridian, a luxusszállodákból és lakóözvezetekből álló Atlantic, az egyetemi campust és kórházat felvonultató Maimon, a még több luxust kínáló Bayshore, a turizmusra építő Sheridan, a Miami szívének számító Downtown és a nyugdíjas közösségek otthonaként szolgáló Flamingo).

Hirdetés

Mindegyik fent említett környék egyedi helyszínekkel és atmoszférával van felvértezve, az alábbi videó betekintést enged az új területekbe: 

Egyelőre nem tudni, hogy mikor jön a Fallout: Miami, de azért írjátok meg, hogy tetszik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)