Hirdetés

Új trailert kapott a Torchlight 3, már elérhető korai hozzáféréssel

|

A PC Gaming Show alkalmával újra megmutatta magát a következő Torchlight.

Hirdetés

Eredetileg egy free-to-play spin-offnak indult a játék Torchlight Frontiers néven, ám teljes értékű folytatássá nőtte ki magát. A Torchlight 3 a szériához hűen számos izgalmas kalanddal kecsegteti a játékosokat, arról nem is beszélve, hogy szabadon berendezhetünk benne egy erődöt is. 

Hirdetés

Az új Torchlight a PC Gaming Show-n is tiszteletét tette, ahol a fejlesztők megmutatták a legújabb trailert, valamint nagy bejelentést tettek, hiszen az Early Access változat már elérhetővé vált a Steamen. Ennek keretében az első két fejezetet próbálgathatjuk majd, bossokat verhetünk le és több mint 100 ezer lootot zsebelhetünk be véletlenszerűen generált környezetben kalandozva. 

Az egyjátékos és kooperatív opciókat, fejleszthető erődöt, kisállatokat, testreszabható karaktereket, négy kasztot (Dusk Mage, Forged, Railmaster, Sharpshooter) és relikviákat felvonultató Torchlight 3 várhatóan még idén megjelenik PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)