Hirdetés

Új UT @ E3!!!

|

A minap még csak pletyka szinten hallhattunk az új Unreal játékról, de mostmár biztosra vehetjük, hogy valami lesz az E3-on! A PlanetUnreal tudomást szerzett ugyanis egy levélkéről, melyet Mark Rein, az Unreal játékok egyik atyaúristene intézett. Csak annyit árult el, hogy az elkövetkezendő 18 hónapban megjelenő játékok (!) teljesen kompatíbilisek lesznek majd az UT2003-al. Ezt is csak azért árulta el, hogy a modkészítők nehogy pánikba essenek. Szóval lesz itt kérem még meglepetés, remélem nem is akármilyen :D Update: Időközben kiderült, (Thanx Factornews) hogy immáron hivatalosan is készül az Unreal Tournament 2004. Kiváncsi vagyok, hogy mennyi változtatást tudtak eszközölni ennyi idő alatt...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)