Hirdetés

Új verziót kapott a StarCraft grandiózus rajongói remake-je

|

A StarCraft: Mass Recall remek választás lehet azoknak, akik újraélnék a Blizzard klasszikus RTS-ének kalandjait.

Hirdetés

A remasterek mellett az utóbbi években több jól ismert játék is kapott teljes értékű remake-et, ami alapvetően egy tök jó dolog, hiszen az ilyen újraalkotott címeknek köszönhetően modern köntösbe csomagolva kapunk meg egy-egy klasszikus sztorit.

Persze olykor előfordul, hogy a fejlesztők helyett a lelkes rajongók állnak egy ilyen projekt mögött, remek példa erre a StarCraft: Mass Recall, ami a StarCraft II motorját használva hozta vissza nekünk az eredeti StarCraftot és annak kiegészítőjét, a Brood Wart.

Hirdetés

A rajongói remake egy ideje már letölthető és játszható, viszont nem olyan régen megérkezett a 0.8-as verziója, ami remek ok lehet arra, hogy adjatok egy esélyt a kalandnak. A Mass Recall ezen verziója összesen 68 újraalkotott pályát tartalmaz, ráadásul még olyan missziók is bekerültek, amelyek az eredeti játékból ki lettek vágva.

A Mass Recall ráadásul teljesen ingyenesen kipróbálható, ugyanis a StarCraft II több változatával, így a díjmentesen elérhető Starter Editionnel is kompatibilis. Ha kipróbálnátok a rajongói projektet, akkor látogassatok el ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)