Hirdetés

Új videó mesél a Gran Turismo 7 fejlesztéséről

|

A Gran Turismo sorozat producere a kulisszák mögé visz minket kicsit.

Hirdetés

A PlayStation 5 nem bővelkedik versenyjátékokban, viszont a Polyphony Digital már teljes bedobással dolgozik rajta, hogy ez pár hónap múlva megváltozzon. A Gran Turismo 7 nem csupán hiánypótló lesz a Sony új konzolján, de abban a kiváltságos helyzetben van, hogy az egyik utolsó olyan új generációs játék lesz, ami megjelenik PlayStation 4-re is (a Horizon Forbidden West és a God of War Ragnarök mellett), valamint egy speciális kiadást is kap a franchise születésének 25. évfordulója alkalmából. 

Hirdetés

A széria atyja és a stúdió elnöke, Kazunori Yamauchi korábban több részletet is elárult már a Gran Turismo 7-ről (például a kampányhoz szükséges állandó internetkapcsolatról, a valós időben változó időjárásról  vagy a kocsik rongálódásáról), az alábbi videóban pedig arról mesél PlayStation 5-ön rögzített gameplay felvételek társaságában, hogy mit jelent számára az autós kultúra és a játékosok miképpen tapasztalhatják majd meg ezt a sorozat következő részében. 

A Gran Turismo 7 megjelenése 2022. március 4-én várható PS4-re és PS5-re. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)