Hirdetés

Új videó mutatja be a Hogwarts Legacy Roxfortjának egy darabkáját

|

Az Avalanche nagyon apránként csepegteti a Hogwarts Legacy látnivalókat, de ez nem is akkora baj. Így van időnk megvizsgálni minden apró részletet.

Hirdetés

Az idei év egyik legfontosabb játéka lehet a Hogwarts Legacy, ami az első bemutatója után mind a Harry Potter rajongókat, mind az egyszeri érdeklődőket a padlóra küldte. Egy hatalmas világ vár ránk, rengeteg feladattal, tanulnivalóval és egy fenyegető gonosszal.

Persze sokan csak be akarnak lépni végre Roxfort ősöreg kapuin, hogy eltévedhessenek az önérzetes lépcsőkön, és összeveszhessenek Félig Fej Nélküli Nickkel. A legutóbbi videó ennek a tábornak szólt, az ugyanis egy nagyon specifikus folyosót mutat be az Északi Toronyból. Mivel ott van a Jóslástan terem is, így sokszor a diákok csak Jóslástan Toronyként hivatkoztak rá. Itt dolgozik a drága jó Sybil Trelawney is.

Hirdetés

Nézzétek csak!

Sajnos megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk, de az legalább jó hír, hogy késésről (egyelőre) nincs szó. A Hogwarts Legacy elvileg még mindig idén fog megjelenni PC-re, Nintendo Switchre, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)