Hirdetés

Új videó mutatja be az Atomic Heart elképesztő részletességét

|

A BioShock és a Prey keresztezése ray tracinggel megfejelve... ki ne akarna képeket lőni benne?

Hirdetés

Már a bejelentésekor megnyert minket magának a Mundfish alkotása, amely egyszerre tűnik ismerősnek az utóbbi évtizedek sikerjátékainak elemeinek alkalmazása miatt, és közben egyedinek is a körítésével - elvégre nem mindennap fordulunk meg a poszt-apokaliptikus Szovjetúnióban egy különleges ügynök szerepében.

A furcsa szörnyes-robotos FPS már több részletet is elárult magáról idén, így a korai gépigény és a ray tracing támogatása után most az egyik funkció is leleplezésre került. 

Hirdetés

Sok más játékhoz hasonlóan az Atomic Heart is kapni fog fotómódot, amelyben kedvünkre szabhatjuk majd testre a befagyasztott pillanatot, a ray tracing és DLSS technológiák segítségével pedig elképesztően részletgazdag végeredményt kaphatunk. A fejlesztőcsapat külön trailert szentelt annak, hogy megmutathassa, milyen csodálatos kompozíciókat varázsolhatunk a Photo Mode-dal, amelyből ugyan nem derülnek ki a pontos mechanikák, de kedvcsinálónak megteszi: 

Az Atomic Heart megérkezésére valamikor idén számíthatunk PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S-re/X-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)