Hirdetés

Új videón a League of Legends verekedős játék, kiderült egy fontos részlet

|

Már 2019-ben megmutatta magát a Riot Games saját verekedős címe, de az azóta eltelt években gyanúsan nagy volt a csend.

Hirdetés

A Project L-ről még 2019-ben rántotta le a leplet a Riot Games, sok minden mással együtt. Azóta mondjuk már a Legends of Runeterra, a Valorant, és már a mobilos LoL is megjelent, így adja magát a kérdés, hogy mi a helyzet a verekedős címmel.

Utoljára tavaly novemberben hallottunk a játékról, akkor pedig kiderült, hogy új vizuális dizájnt kapott, és hogy a csapat keményen dolgozik az alapok lefektetésén. Nagyon úgy tűnik, hogy ezzel már elkészültek.

Hirdetés

A tegnap este közzétett fejlesztői napló szerint a Project L esetében már a tartalmakon dolgoznak, ami azt is jelenti, hogy az olyan fontos apróságok, mint például a monetizációs modell, mind rendeződtek. Ennek köszönhetően megtudhattuk, hogy a Project L egy ingyenesen játszható verekedős játék lesz. A fejlesztők kifejezetten szerettek volna elgördíteni minden akadályt az érdeklődők elől, így ez egy olyan cím lesz, amit bárki, bármilyen tapasztalati szinten élvezhet majd egy fillér elköltése nélkül.

Emellett azt is elárulták, hogy Illaoi az első játszható karakterek között lesz. A League of Legends egyik szívósabb és lassabb bajnokáról van szó, ez pedig a Project L-ben sem lesz másképp.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ugyan sokkal többet nem árultak el a játékról, az már ennyiből is látszik, hogy a srácok a szívükön viselik az FGC (Fighting Game Community) igényeit. Búcsúzóul megígérték, hogy az év vége felé több bejelenteni valójuk is lesz, melyek között reméljük a megjelenési dátum (és egy rendes név) is ott lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)