Hirdetés

Új videón a Redfall, jobban megismerhetjük az Arkane játékát

|

Nagyon szeretnénk már kipróbálni a Redfallt, ami egyszerre emlékeztet minket a Destiny 2-re, a Borderlandsekre és a Left 4 Dead 2-re.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy az Arkane Austin csapata aktívan dolgozik a Redfall névre keresztelt kooperatív, de egyedül is játszható shooterén, az Xbox és a Bethesda közös bemutatóján pedig végre gameplay videón is megmutatta magát a játék. Akkor alaposabb betekintést nyertünk működésébe, belekóstolhattunk a sztoriba és 1-2 mechanikát is bemutattak a fejlesztők, így nem meglepő, hogy a mostani videó kevés újdonsággal szolgál.

Hirdetés

Ez azonban nem azt jelenti, hogy semmi látnivaló nincs a 1 perc 46 másodperces anyagban. A rövidke gameplay jelenetekben az eseményeknek otthont adó sziget több helyszínét is megcsodálhatjuk, továbbá az ott rejtőzködő veszélyforrások is megvillannak.

A Redfall végigjátszása során számos különböző fegyvertípust használhatunk majd, ideértve a rakétavetőket, pisztolyokat, gépfegyvereket, valamint a mindenféle kütyüvel tuningolt UV-lámpákat is. És ha minden jól megy, a Bethesda pedig nem kényszerül újfent elhalasztani a játékot, akkor a Redfall valamikor 2023 első felében meg is jelenik majd PC-re és Xbox Series konzolokra. Azt se feledjük, hogy első naptól elérhető lesz a Game Pass kínálatában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)