Hirdetés

Új videón a Shadow Gambit, egyre izgalmasabb a kalózos RPG

|

Ki ne szeretné egy beszélő hajó fedélzetén bejárni a tengereket?

Hirdetés

A Shadow Gambit: The Cursed Crew lesz a Desperados 3 és a Shadow Tactics fejlesztőinek következő játéka. Egy taktikai szerepjátékot kapunk ismét, de szuperkomoly tematika helyett ezúttal szellemek, kalózok és beszélő hajók várnak bennünket.

Egy mágikus világba kalauzol el bennünket ez az új projekt, ami természeténél fogva sokkal szabadabb is lesz, mint elődei - a legújabb fejlesztői napló legalábbis ezt ígéri.

Hirdetés

A Shadow Gambit hajóján ugyanis szabadon választhatjuk meg, hogy mely küldetéseket milyen sorrendben vállaljuk el. Minden sziget egy külön kis homokozó, ahol ránk hárul az adott feladatok teljesítése, és mi akkor és arra a szigetre utazunk el, amelyikre és amikor akarunk.

Egy jóval kötetlenebb narratívát kapunk, mint a Desperados és a Shadow Tactics esetében, ami tökéletesen passzol is a kalózos tematikához.

A vizuális stílus lenyűgöző és a játék elemei is láthatóan sokat fejlődtek a stúdió korábbi projektjeihez képest. Alig várjuk a megjelenést, ami valamikor idén lesz esedékes.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)