Hirdetés

Új videón az Apex Legends Emergence szezonjának újdonságai

|

A videóban akció közben is láthatjuk a játék vadonatúj karakterét, Seert.

Hirdetés

Hamarosan ismét felpörögnek az események az Apex Legends háza táján, ugyanis még a nyáron befut a játék tizedik szezonja, ami az Emergence nevet viseli, és értelemszerűen újabb tartalmakkal bővíti ki a Respawn Entertainment battle royale játékát. A legnagyobb újdonság az új, egészen menő kalapban harcoló hős, de azért jönnek még olyan apróságok, amelyek miatt egyértelműen megéri majd visszanézni a játékba.

Hirdetés

A játék következő karaktere, Seer már most elég ütős karakternek tűnik, hiszen képes egészen apró drónokat előidézni a testéből, ráadásul stílusos szerelésben is ugrik majd le rendet tenni a pályára. Az Emergence szezon megérkezésével frissül a korábban bekerült World's Edge harctér, érkezik egy új fegyver, a Rampage LMG, valamit elérhető lesz a rangsorolt aréna is.

Természetesen új battle pass is érkezik, ám időközben befutott a szezon launch trailere, amit nem olyan sokára követ a gameplayt bemutató kedvcsináló is.

Jelen állás szerint augusztus 3-án rajtol el az Emergence szezon. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)