Hirdetés

Új videón láthatjuk a Biomutant játékmenetét

|

Tizenkét percen át nézhetjük mozgás közben május egyik kiemelten érdekes játékát.

Hirdetés

Most, hogy már megjelenési dátumot is kapott a Biomutant (május 25. lesz a nagy nap), a THQ Nordic felpörgette a marketinget, sorra jönnek az új kedvcsinálók, bemutatók. Ezúttal a Game Informer osztott meg egy 12 perc hosszúságú videót, amiben a játékmenet számos elemét megnézhetjük, köztük a harccal, a testreszabással, és a nyílt világú kalandozással.

Látszik, hogy messzire jutott az első bemutató óta, átalakult a kezelőfelület is, szebbek az animációk, a textúrák, minden - viszont nem egy next-gen játék lesz, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, de a visszafelé kompatibilitás miatt fut majd az új konzolokon is.

Hirdetés

Game Informer újságírói nem próbálhatták ki, de megnézhették, ahogy a fejlesztők játszanak, erről beszélgetnek alább, megmutatva magát a felvételt is. Szóba kerül, hogy a különböző biomoknak más és más negatív hatása van, és ahogy haladunk előre, egyre szívósabbak leszünk az egyes környezeti tényezőkkel szemben, egyre tovább maradhatunk a zónákban. Azt is megtudhattuk, hogy lesznek járművek, és egy propeller, amivel repülhetünk. Bossharc, beszélgetés, lootolgatás, minden van, és remélhetőleg a kommentár nem ront az élményen számotokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)