Hirdetés

Új videón láthatjuk, mennyivel szebb lesz PS5-ön a Final Fantasy VII Remake

|

Friss trailert kapott a Final Fantasy VII Intergrade, amiben részletezik a készítők, milyen újításokat kap a PlayStation 5-ös változat.

Hirdetés

Egyelőre csak PlayStation 4-en játszhatunk a Final Fantasy VII Remake-jével, ami nyáron annyiban fog megváltozni, hogy az Intergrade utónévvel ellátott verzió PS5-re is megérkezik. Ezt a változatot nagyjából egy hónapja jelentette be a Square Enix, és ma egy hosszabb videóban mutatták meg, milyen javításokat fog tartalmazni.

Egyfelől grafikai fejlesztések is helyet kapnak az új kiadásban, amiket a YouTube tömörítésének hála sajnos nem élvezhetünk teljes pomájukban, de az jól látszik a lenti videón, hogy a fényeffektek jóval valósághűbbek lesznek bizonyos szekciók alatt, ahogy a ködeffektek és a textúrák terén is helyenként látványos lesz az előrelépés.

Hirdetés

A Final Fantasy VII Remake Intergrade persze nemcsak a külsőségek terén hoz majd újdonságokat, olyan apróságokat is beépítenek a készítők, mint a fotómód, emellett az új trailerben láthatjuk, milyen gyorsan fog betölteni a játék, vagy hogy bekerül majd a Normal (Classic) nehézségi fokozat is. Sőt, egy rövid ízelítőt kapunk az Intergrade tartalmi bővítését szolgáltató új fejezetből is, amiben Yuffie-t irányíthatjuk majd.

A megjelenéskor nem valószínű, hogy a játékosok nagy százaléka telepíti majd a PS4-es tulajoknak egyébként ingyen járó Final Fantasy VII Remake Intergrade-et, a szintén ambiciózusnak ígérkező folytatás megjelenésekor viszont biztos jól jön majd, hogy a Sony újabb konzolján is elérhető a midgari részeket feldolgozó rész.

Ti mikor tervezitek, hogy újra végigjátsszátok PS5-ön Cloud kalandját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)