Hirdetés

Új világokat, lényeket, homokférget hoz a No Man's Sky: Origins

|

Ma újabb hatalmas frissítéssel bővül a No Man's Sky, amivel egy régi elmaradást is sikerült pótolni.

Hirdetés

Ismét eljött az év azon pontja, amikor a No Man's Sky-t egy kiugróan tartalmas frissítés teszi még jobbá. A februárban megjelent Living Ship, az áprilisi Exo Mech, valamint a júliusi Desolation után ma megérkezett PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra az Origins, ami tovább bővíti az egyébként is hatalmas univerzumot, méghozzá olyan bolygókkal, amilyenekhez foghatót eddig még nem láttunk.

Számíthatunk például hatalmas, repülni és leszállni egyaránt képes szörnyekre, homokférgekre, napszak szerint változó növényekre, valamint gigantikus épületekre, melyeket meglátogatva még többet tudhatunk meg a Hello Games által megteremtett világról. Fejlődik az időjárás és a környezet is, a tűzviharok, tornádók, meteorzáporok gondoskodnak arról, hogy a játék kétszer olyan változatos legyen, mint eddig volt.

Hirdetés

Az újdonságokból az alábbi videó is ízelítőt ad: láthatjuk a gyönyörű, lila színben tündöklő talajt, óriási rovarokat, gyönyörű látképeket, meg űrmedúzákat is, mert ez egy ilyen világ. Ahogy a No Man's Sky minden eddigi frissítése, ez is ingyenes, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok az újdonságokra, elég frissítenetek a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)