Hirdetés

Jön az új Xbox One dashboard, kukázzák Cortanát

|

A minél jobb felhasználói élmény érdekében a Microsoft illetékesei ismét gyúrnak egy keveset az Xbox One kezelőfelületén.

Hirdetés

A jelenleg is aktív Xbox One dashboard esetében lapozgatnunk kell, hogy elérjük a különböző fontosabb menüpontokat. A jövőben ezt szeretné még jobban leegyszerűsíteni a Microsoft, és a lapozgatós megoldás helyett inkább mindent egy központi oldalra pakolnak. Ezzel párhuzamosan pedig a rendszer digitális asszisztensétől, Cortanától is elköszönünk. 

Hirdetés

Az alább is látható új dashboardon tényleg minden egy helyen van, már közvetlenül a konzol bekapcsolása után azonnal elérhetjük a kvázi főoldalról az Xbox Game Pass kínálatot, a Mixer szolgáltatást, a Microsoft Store-t és az Xbox közösségi felületét is. Bradley Rossetti, az Xbox Insider program vezetője elmondta, hogy a tervezett változtatásokat a felhasználók visszajelzései alapján pattintották össze. A vizuális változások mellett azt is fontos megemlíteni, hogy Cortana távozik a konzolunkról (mármint azon országok esetében, ahol egyáltalán elérhető volt). Ez egyébként cseppet sem meglepő, mivel a Microsoft az utóbbi időben megpróbálja az egész Cortana rendszert az üzleti szféra felé eltolni a játékvilág helyett.

Nektek mennyire jön be az új megoldás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)