Hirdetés

Újabb 12 percnyi játékmenet hangol minket a Demon's Souls érkezésére

|

Aki még nem döntötte el, milyen nyitócímet vásároljon a PlayStation 5 mellé, annak a Demon's Souls új videója segíthet a döntésben.

Hirdetés

Akinek jut még idén PlayStation 5, az nagyon boldogan vághat bele az új generációba, mint a linken olvasható tesztünkből is kiderül. Még jobban örülhet, aki szerette a 2018-as Spider-Mant, és beruház a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesre, ami ugyan nem kimondottan hosszú, de egészen szórakoztató és látványos.

Ha valami hosszabbra, tartalmasabbra, és sötétebbre vágytok, a Demon's Souls lesz számotokra a tökéletes választás. Több gameplay videón is láthattuk, mennyire remek munkát végzett ismét a Bluepoint csapata, de a Sony úgy gondolta, kidob még egy anyagot, hátha pont ez hozza meg a még bizonytalanok kedvét.

Hirdetés

A 12 perces, 60 fps-sel futó anyagban Gavin Moore kreatív vezető mesél a fejlesztésről és a játékmenetről, miközben láthatjuk a gyönyörű külső és belső tereket, egy egészen ocsmány sárkányt, továbbá a Flamelurker és a Dirty Colossus elleni harcot.

Tartalmát tekintve a Demon's Souls kb. azt kínálja majd, amit az eredeti, de hozzácsapnak néhány fegyvert, jobb lesz a karakterkészítő, és a PS5 új funkciójának köszönhetően a PS menü nyújt majd segítséget, ha elakadunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)