Hirdetés

Újabb állpotyogogtató videó a GTA 4 ICEnhancer 1.3 modról

|

Hihetetlen, amit ez a mod tud, szinte olyan, mintha kamerával lenne felvéve.

Hirdetés

A Grand Theft Auto IV-hez készült mod teljes egészében megváltoztatja a látványt, ugyanis szinte valóságossá válik tőke Liberty City világa. Az immáron 1.3 számot viselő mod ismét a padlóra küldi az állunkat, ha a korábbiak esetleg nem tették volna meg. Amennyiben kívánni lehetne egyet, azt kérném, hogy az enyém legyen az a gép, amelyiken játszották a Grand Theft Auto IV-et a videó felvétele alatt.

Korábban már bemutattuk ezt a modot, mely újraértelmezi a játék grafikáját, és meglehet, hogy nem is kell sokat várni arra, hogy a készítő hamarosan a Rockstar csapatát gyarapítsa, mert egy igazi tehetség. Mi pedig megköszönjük neki a munkát, amivel még jobban meg lehet izzasztani a grafikus kártyát a gépünkben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)