Hirdetés

Újabb Assassin's Creed Valhalla gameplay szivárgott ki, ezúttal egy bossharc

|

Pár napot kellene még kibírni Assassin's Creed Valhalla szivárgások nélkül, valahogy mégsem megy.

Hirdetés

Négy nap múlva hivatalosan is bemutatja újdonságait a Ubisoft, és ahogy az a kiadó bejelentései előtt szinte mindig lenni szokott, sorra érkeznek a nem hivatalosan közzétett anyagok, gameplay videók és képek. Csoda, hogy a Far Cry 6-ból egyelőre semmit nem láttunk, de messze még a vasárnap.

Hirdetés

Nemrég összesen fél órányi Assassin's Creed Valhalla felvétel került fel a netre, most pedig egy hétperces videó kezdett el keringeni, amiben a női Eivor harcol egy boss-szal, majd a menüt nézhetjük röviden. Nyilván valamennyire spoileres, úgyhogy csak saját felelősségre nézzétek meg (ha lekerül, itt találhattok alternatív eléréseket). A build maga frissebbnek tűnik, mint a múltkori.

A hétvégén valószínűleg többet is láthatunk majd a játékból. A Ubisoft Forward vasárnap este lesz, mindenképp nézzetek vissza a GSO-ra a legfontosabb hírekért és egy exkluzív Watch Dogs Legion beszámolóért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)