Hirdetés

Újabb banhullámra számíthatnak a Call of Duty: Warzone és Modern Warfare csalói

|

Az Infinity Ward közleményben jelezte, hogy baj lesz, ha nem hagyják abba a csalást.

Hirdetés

A napokban ismét ellepték a Call of Duty subredditeket olyan videók, amiken egyértelműen látszik, hogy valaki csalást használ, pedig az Infinity Ward folyamatosan dolgozik azon, hogy kiszűrje és kitiltsa a végfelhasználói licencszerződésben foglaltakat figyelmen kívül hagyó, magukat külső programok használatával unfair előnyhöz jutttató játékosokat.

Hirdetés

Most egy újabb, a Twitteren közzétett üzenettel hívta fel a figyelmet a csapat arra, hogy a csalás csúnya dolog, és ha valakit kitiltanak a közeljövőben, az a játék fájljainak módosítása miatt lesz. Külön kiemelték, hogy a hex editorok sem engedélyezettek - nyilván nem okés, hogy valaki nem az IW által kitalált módokat használva jut tárgyakhoz. Felsorolnak még egy rakás csalási módszert, amik szintén kerülendők, de az a lényeg, hogy ha tisztességesen játszotok, nem lesz baj, ha meg csalni próbáltok, ne siránkozzatok, ha elveszik a hozzáférésetek.

És hogy hogy néz ki, amikor valaki egyértelműen csal? Például így:

Meglátjuk, mit tesz még a csapat, és sikerül-e valóban eltüntetni a csalókat a játékból. Ti mennyire érzitek rossznak a helyzetet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)