Hirdetés

Újabb Battlefield 6 képek szivároghattak ki

|

Robotkutya már biztosan lesz a Battlefield 6-ban - feltéve persze, ha valódinak bizonyulnak a most kiszivárgott képek.

Hirdetés

Nagyjából két hete írtunk arról, hogy kiszivároghattak az első Battlefield 6 képek, most pedig újabb screenshotok bukkantak fel a világszőttesen. Ezek elvileg a játék kiszivárgott bejelentő előzeteséből származnak, és meglehetősen izgalmasnak mondhatók. 

Felbukkan például rajtuk egy katonai robotkutya, ami ismét csak arra erősít rá, hogy a Battlefield 6 napjainkban vagy a közeljövőben játszódhat, ezúttal magunk mögött hagyjuk az első és második világháborút.

Hirdetés

Az egyébként már biztosnak tűnik, hogy a Battlefield 6 mégsem hagyja hátra az előző generációt, illetve nagyon úgy fest, hogy kiderült, mikor leplezik le a játékot. Arról is lehetett hallani, hogy eredetileg májusban szerették volna megtartani a nagy leleplező eseményt, de ez nem jött össze, így csúszott egy hónapot az egész hepaj. 

A most kikerült képek meglehetősen alacsony felbontásúak, de azért így is világosan kivehető, mi szerepel rajtuk. Az elsőn valamiféle robbanást figyelhetünk meg.

A következő kettőn a fentebb említett robotkutya látható. 

Végezetül pedig valamiféle rakétakilövést csodálhatunk meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)