Hirdetés

Újabb bemutatókkal jelentkezik az Xbox és a Bethesda az első Developer Direct után, megvannak az időpontok

|

Beindult a Microsoft marketinggépezete, rivaldafényben a leghamarabb megjelenő 2023-as játékok.

Hirdetés

Január 25-én, azaz holnap kerül sor az év első Developer Directjére, ami egy új, leginkább a State of Playhez és a Nintendo Directhez hasonlítható műsorformátum lesz a Microsoft marketingeseinek eszköztárában. Ez nem mérhető nagy egy-másfél órás nyári előadásokhoz, ennélfogva kevesebb játékra is fókuszál. Ezúttal történetesen a Forza Motorsport, a Minecraft Legends, a Redfall és a The Elder Scrolls Online négyesére.

Potenciálisan a bemutató részét képezhetik a Game Pass-szel kapcsolatos bejelentések, valamint azt csiripelik a verebek, hogy itt leplezhetik le a Tango Gameworks új játékát, a Hi-Fi Rusht. Kevesebb mint 24 óra múlva már sokkal okosabbak leszünk, hiszen magyar idő szerint este 9-kor kezdődik a körülbelül háromnegyed óra hosszúságú Developer Direct.

Hirdetés

De nem ez lesz az Xbox és a Bethesda egyetlen műsora, ami számot tarthat az érdeklődésekre. Egyrészt mint tudjuk, egy későbbi időpontban megkapja saját Developer Directjét a Starfield, másrészt pedig ráadásra számíthatunk mind a The Elder Scrolls Online-ból, mind a Forza Motorsportból. A ZeniMax Online Studios TESO livestreamje 21:45-kor, közvetlenül a Developer Direct után veszi kezdetét a Bethesda Twitch-csatornáján. A nézők megszerezhetik a Ritual Casting hangulatjelet ingyen Twitch Dropként, amennyiben még a bemutató indulása előtt összekapcsolják fiókjaikat.

A Turn 10 Forza Motorsport livestreamjére viszont csak másnap este kerül sor, 18 órai kezdettel. A választott platform pedig újfent a Twitch.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)