Hirdetés

Újabb Capcom-játék lépte át az 1 millió eladott példányt

|

A kiadó fenntart és folyamatosan frissít egy Platinum listát, amin azokat a címeket tartják számon, melyek átlépték az 1 milliós álomhatárt.

Hirdetés

A Capcom Platinum listája egy folyamatosan bővülő leltár a legsikeresebb címeikről. A mostani frissítés során azokat a játékokat adták a felhozatalhoz, melyek 2021. március 31-ig elérték a legalább egymilliós eladási számot. A teljes lista jelenleg 104 játékot tartalmaz, melyek közül 47 cím 2 milliót ért el, nyolc 5 milliót, és egy lépte át a 10 milliós álomhatárt, mely utóbbi egyébként nem nagy meglepetésre a Monster Hunter: World volt.

Hirdetés

A 17,1 milliós Worldtől egyelőre elmarad a Monster Hunter: Rise, viszont az jelenleg csak Nintendo Switchen érhető el, a PC-s változat később érkezik, más konzolokra pedig nem jelentették be. Ennek fényében egyenesen lenyűgöző, hogy már 4,8 millió eladott példánynál jár.

Egyelőre még nincsenek pontos információk azzal kapcsolatban, hogy mikor és hogyan érkezik a Monster Hunter: Rise PC-s változata, de legalább a 2022-es évszám biztosnak tűnik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)