Hirdetés

Újabb City of Villains contest

|

Az NCsoft emberei, igen tevékenyen dolgoznak mostanság, hogy minnél népszerűbbé tegyék MMO játékaikat, így hónapról hónapra újabb és újabb pályázatokkal próbálják meg méginkább lázba hozni a rajongók tömegeit. Legújabb ötletük keretében az ígéretes díjakért harcba szálló hősöknek három próbát kell sikeresen teljesíteniük. Lévén a jelenlegi contest az USA-ban élőknek szól, így az ottani szokásokhoz alkalmazkodva Halloween áll a játék központjában. A magukban leglább cseppnyi exhibicionizmust érzők első lépésként egy jelmezt kell, hogy tervezzenek, készítsenek majd nyilvánosan viseljenek Halloween-kor és a magukról készült képet jutassák el NCsoft részére (dekoratív hölggyel jelmezben alant). Ha az első lépést sikeresen teljesítették, akkor már véget ért számukra a nyilvános szereplés és elérkezett a digitális munka ideje. A második próba keretében meg kell kreálnunk az általunk halloween-kor viselt ruhába öltöztette karakterünket a játékban majd végső feladatként el kell beszélnünk frissen generált hősünk rövid történetét. Szerencsés amcsi barátaink a következő értékes díjakat nyerhetik majd meg a próbák sikeres teljesítése után:

  • Sony 32-inch CRT HD TV
  • Apple iPod
  • City of Villains Collector’s Edition
  • TiVo DVR

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)