Hirdetés

Újabb CryEngine 2 alapú FPS készül

|

A Paleo Entertainment is belépett azon fejlesztők sorába, akik a Crytek Cryengine 2 grafikus motorját használják fel új játékuk elkészítéséhez.

Hirdetés

A San Diego székhelyű Paleo Entertainment egy új FPS játék elkészítésébe kezdett, ami a CryEngine 2 minősége révén minden bizonnyal remekül fog kinézni. A Merchants Of Brooklyn története szerint 3100-ban járunk majd, ahol is egy fiatal fiút irányítva csöppenünk bele a helyi gengszterek üzelmeibe, ami remek alapot biztosít majd a látványos kalandokhoz. A megjelenés még nagyon messze van, de pár koncepciós rajzot már közzé tettek a fejlesztők a program oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)