Hirdetés

Csak úgy árad a cyberpunk hangulat a The Ascent című játékból

|

Az első trailer alapján gyakorlatilag minden, a műfajra jellemző sajátosság megvan ebben a játékban.

Hirdetés

Sokan és sokféleképpen próbáltak már meg ütős cyberpunk kalandot készíteni, hiszen izgalmas és viszonylag könnyen érthető stílus ez, ám mégis csak keveseknek sikerült igazán maradandót alkotniuk. Kíváncsian várjuk, hogy a CD Projekt RED mit kezd majd ezzel a témával a Cyberpunk 2077-ben, viszont nem csak a lengyel stúdió munkáját érdemes figyelni, ha rajongtok az ilyesmiért.

Hirdetés

Egy viszonylag ismeretlen csapat, a Neon Giant műhelyében készül a The Ascent nevű játék, ami első ránézésre olyan, mintha ötvözték volna a Diablo sorozat játékmenetét a hamisítatlan cyberpunk hangulattal. Az egyedül és kooperatívan is játszható ARPG-ben egy elég vad világban kalandozhatunk majd, ugyanis a történet szerint összeomlott egy óriásvállalat, ami korábban mindent és mindenkit birtokolt, így értelemszerűen eluralkodott a káosz.

A The Ascent az Xbox Series X egyik nyitócíme lesz, de Xbox One-on és PC-n is játszhatunk majd vele. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)