Hirdetés

Újabb DLC csomagot kap a Burnout Paradise

|

Alig jelent meg PC-re a Burnout Paradise, máris újabb DLC csomagot jelentett be a kedves fejlesztő.

Hirdetés

A Burnout Pradise igen népszerű franchise, és remélhetőleg a PC verzió is sikeres lesz. Akkor aztán semmi nem ment meg minket a kötelező folytatásoktól, és mindenki örülhet, mint az egyszeri majom a farkának. A folytatást ugyan még nem jelentette be a Criterion, de egy újabb premium DLC csomagot igen. Egy szóvivő nyilatkozatában tűnt fel a hír, miszerint a játék a Legendary Cars, a Toy Cars and Boost Specials után, egy újabb cuccossal bővül, ami a Cops and Robbers névre hallgat. Ennyi a nyilatkozat, tehát nem tudni pontosan mi is lesz ebben a pakkban, de a címe alapján megjelennek a rendőrök, és a bűnözők. A Need for Speed sorozat már elég régóta operál az autós üldözésekkel, de töredelmesen bevallom szerintem az már röhej volt amikor 28 rendőrautót kellett koccolni a sikerhez. A Burnout sem éppen a realitásról híres, szóval simán elképzelhető egy ilyesfajta őrület, ahol a sok Roscoe Sheriff kergeti majd Hazárd megye lordjait online, százával. Sajnos képek, és részletek még nincsenek, csak találgathatunk, de azért jól hangzik, nem?

 

burnout1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)