Hirdetés

Újabb EA játékok érkeztek Steamre, jön az EA Access is

|

Ráadásul minden új játék jelentős kedvezménnyel kapható.

Hirdetés

Tavaly novemberben az Electronic Arts elengedte, hogy az Originnel megváltsa a világot, és többéves kihagyás után elérhetővé tette néhány játékát a Steamen. Később volt egy kis anomália, amikor ezek indokolatlanul drágábbak lettek, de akárhogy is, a kiadó még komolyabban szeretne jelen lenni a Valve platformján.

Hirdetés

Jelenleg 96 Electronic Arts-féle teljes játék vagy DLC érhető el, ma csatlakozott a Dragon Age II, a Crysis 3, a három legfrissebb Need for Speed, a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, a két Unravel, a Sea of Solitude, a Dragon Age: Inquisition, a Fe, a Burnout Paradise Remastered és a Mirror's Edge Catalyst. Ezek mindegyike 50-75%-os kedvezménnyel, 4,99-27,99 eurós áron kapható jelenleg, úgyhogy ha bármelyik hiányzik a gyűjteményetekből, csapjatok le rá, a fenti linken megtaláljátok mindet.

A Burnout terméklapján egyébként az is szerepel, hogy az EA Access hamarosan elérhetővé válik a Steamen, és a felhasználók "exkluzív próbaverziókat, remek játékokat, és további tartalmakat" kaphatnak. Részletek egyelőre nincsenek, így azt sem tudni, hogy mennyire lesz eltérő az Origin Accesstől, csak a Basic változatot hozzák-e át, vagy a minden új EA játékhoz azonnali hozzáférést kínáló Premiert is - ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, ez utóbbit azért megtartja a kiadó magának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)