Hirdetés

Újabb EA stúdió köteleződött el a Battlefield széria mellett

|

A Battlefield sorozat rajongóinak nem lesz új név, ők voltak, akik annak idején a Battlefield 4-et is helyrehozták a megjelenés után.

Hirdetés

A DICE LA már hosszú ideje támogatja a svéd székhelyű, mondhatni fő DICE csapatot. A stúdió sorsa az elmúlt időszakban kifejezetten zavaros volt, most azonban úgy néz ki, újra kijelölték az útjukat.

Kicsit több, mint egy éve volt hír, hogy Vince Zampella, a Respawn feje, a DICE LA csapat élére állva új irányba szeretné vinni a munkálatokat. A cél az volt, hogy egy önmagában is erős stúdiót hozzanak létre. Később érkeztek is hírek arról, hogy egy új Frostbite-os lövöldén dolgozhatnak, ez azonban mostanra elvetett projektnek tűnik.

Justin Wiebe, a DICE LA vezető tervezője most a Twitteren beszélt a csapat jelenlegi munkájáról és arról, hogy mik a jövőbeni terveik.

Hirdetés

A designer egyértelművé tette, hogy nem készül önálló játék, továbbra is a Battlefield sorozatba dolgoznak be.

Csodálatos, hogy egy olyan sorozaton dolgozhatok, amibe már majdnem 20 éve beleszerettem. Az [Battlefield] 1942 sandbox jellege egyszerűen zseniális volt a maga idejében. Alig várom a visszajelzéseiteket arról, hogy milyennek képzelitek a a jövő Battlefield játékát.

Arról még nincs hír, hogy a DICE LA egy önálló Battlefield játékon dolgozik, vagy megint a svéd csapatnak segítenek be az éppen készülő, még cím nélküli részben, egy azonban biztos: az amerikai székhelyű cégnél sincs rossz kezekben az EA legsikeresebb lövöldéje.

Ti örülnétek egy önálló, kizárólag battle royale móddal rendelkező Battlefield epizódnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)