Hirdetés

Újabb Fall Guys Season 4 skineket lepleztek le

|

Négy különböző felületen mutatták be a következő Fall Guys szezon 4 újabb skinjét, a feloldásukról azonban még nem esett szó.

Hirdetés

Izgalmas hírek érkeztek a Fall Guys fejlesztőitől, hatodik sebességbe kapcsolt a csapat mostanában. Miután nemrég bejelentették, hogy Xboxra és Nintendo Switchre is érkezik a Fall Guys, az is kiderült, hogy felvásárolja őket a Fortnite-ért felelős Epic Games.

Egyre több az információ a következő szezonról is, melyről már megtudtuk, hogy Fall Guys 4041 lesz a neve, és Cyberpunk stílusú tartalmakkal bővül majd benne a játék. Az új esemény lesz az első, ahol 50 szinten át fejlődhetnek a játékosok a Fame Pathen keresztül, mely a játék saját szezonbérletének felel meg.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a Mediatonic jól végzi a dolgát a közösségi médiában, többek között is ezért lett ekkora siker a Fall Guys. Most újabb trükköt vetettek be, hogy még jobban bevonják a játékosokat a felületeiken: a Twitteren megosztottak egy képet egy új kinézettel, melyen további három rejtve maradt.

A másik három skinért a hivatalos Discord szerverre, Instagramra és TikTokra kellett ellátogatni. Arról egyelőre nincs információ, hogy ezek mind a Battle Pass részeként, esetleg küldetésből, esetleg csak külön vásárlással lesznek megszerezhetők.

Az alábbi képen megtaláljátok mind a négy új skint. Nektek melyik tetszik ezek közül a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)