Hirdetés

Újabb fejlesztők távoztak a Bioshock: Infinite fedélzetéről

|

További két munkatárs hagyta ott az Irrational Games csapatát és vele együtt a Bioshock: Infinite fejlesztését.

Hirdetés

A pozitív dolgokkal szemben (minthogy hamarosan újabb trailert kapunk) sajnálatosan a negatív jellegű hírek fölényben vannak és csak reménykedünk benne, hogy nem késik tovább a játék.

A már jelenleg is 2013. február 26. napjára csúsztatott Bioshock: Infinite fejlesztői ismét megrövidültek két fontos taggal, Don Norbury és Clint Bundrick munkatársakkal, akik jelentős szerepet töltöttek be a játék elkészítésében. A felsorolt úriemberek dobbantottak az Irrational csapatából és ezentúl a Microsoftnál dolgoznak majd tervezőként.

A fejlesztők távozása nem számít újdonságnak a társaságnál, hiszen idén már többen is leléptek, ám olyan értékes emberekkel is bővöltek, mint az Epic Games-től átigazolt Rod Fergusson. Reméljük, hogy a folyamatos munkaerőcsere nem ahhoz fog vezetni, hogy tovább csúsztatják a Bioshock: Infinite premierjét vagy ne adj isten meglátszódjon a kész termék minőségében...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)