Hirdetés

Újabb Final Fantasy VII-es projektekre számíthatunk a későbbiekben

|

Pedig már most sem csak a remake-nek örülhetnek a rajongók.

Hirdetés

Tegnap ünnepelte 25. születésnapját a Final Fantasy VII, ami eredetileg 1997-ben jelent meg, de 2020-ban újraalkotott változatban tértek vissza közénk Cloudék.

Habár a remake egyelőre nem teljes, hiszen a második része még mindig nem jelent meg, de időközben a hetedik rész kapott egy battle royale-os spin-offot a The First Soldier képében, és elvileg idén érkezik mobilokra a Final Fantasy VII: Ever Crisis is.

Hirdetés

A Square Enix tehát bőven ellátja majd tartalmakkal a rajongókat a jövőben, azonban úgy tűnik, számíthatunk több rejtélyes projektre is. A Final Fantasy VII egyik eredeti művésze és a remake kreatív vezetője, Tetsuya Nomura ugyanis arról írt egy közleményben, hogy még több olyan új projekt létezik, amely kapcsolódik a hetedik részhez, és amelyeken a remake után kezdtek el dolgozni.

Egyelőre leginkább csak találgathatunk, hogy mik lehetnek ezek az alkotások. Valószínűleg sok rajongók annak örülne, ha először a remake második fele érkezne meg, de nem kizárt, hogy sokan szívesen látnék még Cloudékat más kalandokban is. Az biztos, hogy az évforduló miatt 2022 remek esztendő lehet néhány új projekt leleplezésére.

Ti örülnétek, ha még sokáig foglalkozna a Final Fantasy VII-tel a Square Enix?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)