Hirdetés

Újabb frissítéssel próbálják helyrerázni a PC-s The Last of Us Part I-t

|

A Naughty Dog és a portolást végző Iron Galaxy Studios folytatják a tűzoltást.

Hirdetés

A The Last of Us rajongók abban reménykedtek, hogy március 28. örömünnep lesz majd a számukra, hiszen a PlayStation 3-as, a PlayStation 4-es és a PlayStation 5-ös játékosok után végre a PC-s közösség is megtapasztalhatja a Naughty Dog kultikus játékát a platformra szabva, azonban nagy pofára esés lett a dolog vége. Negatív értékelések armadája született, és pillanatok alatt bejárták a világhálót azok az elképesztő hibák, amiket a PC-s verzió produkál

Ezek a nevetséges felvételek természetesen eljutottak a fejlesztőkhöz is, akik el is kezdtek dolgozni a teljesítménybeli problémákon és a grafikai anomáliákon, de a gyorsjavítások ellenére a helyzet olyan rossz volt, hogy elvileg bárki visszakérhette a pénzét, ha nem volt elégedett a termékkel. 

Hirdetés

Mi magunk is leteszteltük, hogy valóban annyira szörnyű-e az összkép, mint amennyire állítja a világháló népe, és ugyanazt tapasztaltuk: optimalizálatlanságot és hibákat. A Naughty Dog és az Iron Galaxy azonban nem adják fel, rendíthetetlenül dolgoznak a patcheken, most éppen az 1.0.3-as update érkezett meg, amely ismét igyekszik megoldani néhány hiányosságot, például az általunk is kifogásolt pocsék gombkiosztást (az nvidiásoknak pedig javasolják a legújabb driver letöltését). 

Az 1.0.3-as javítás többek között új hangkompatibilitási beállításokat adott hozzá a porthoz, elhárított néhány olyan hibát, amik miatt korábban kicrashelhetett a játék, megoldott néhány renderelési problémát, és kevesebb T-pózba vágódott NPC-vel, rakoncátlankodó textúrával, valamint animációgonddal találkozhatunk majd a feltelepítése után, amiképpen olyan funkciók is részesültek a gondoskodásból, mint a fotómód és a New Game+. A javítások teljes listáját a Naughty Dog posztjában böngészhetitek át, de nem kevés rövid a Left Behind kiegészítőt is érintő felsorolás. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)