Hirdetés

Újabb grafikai opcióval bővült a PC-s God of War

|

Egy patch gondoskodott róla, hogy még jobban finomhangolhassuk a Sony Santa Monica játékának portját.

Hirdetés

Január elején költözött be PC-re is a Sony egyik legikonikusabb videojátéka, a 2018-as God of War, amelynek portolását ugyan felügyelte a Sony Santa Monica, viszont a tényleges munkát a Jetpack Interactive (Dark Souls, Plants vs. Zombies 2: Garden Warfare II) végezte.

Az új platformra való átköltöztetés kritikailag és bevételügyileg is jó döntésnek bizonyult a kiadó részéről: ahogyan azt nálunk olvashattátok és videós formában is láthattátok, a PC-s God of War is remekül optimalizált lett és olyan technológiákkal vértezték fel, amiknek rendkívül örültek a géptulajok. 

Hirdetés

Ezek közé tartozik a korlátlan FPS, a 21:9-es képarány, valamint az FSR, a Reflex és a DLSS támogatás - utóbbi az Nvidia technológiája (Deep Learning Super Sampling), amelynek lényege, hogy az alacsonyabb felbontású képeket is olyan módon képes felskálázva megjeleníteni, hogy ne nagyon legyen látható különbség a natív felbontásúakhoz képest. Ezt az opciót pedig mostantól az új, 1.0.4-es frissítésnek köszönhetően még jobban testre szabhatjuk, ugyanis a DLSS kapott egy csúszkát, amivel kedvünkre finomhangolhatjuk az élesítés mértékét. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A DLSS automatikus élesítése ugyanis problémát okozott néhány játékosnak, az update-tel bekerült opció viszont segíthet ezek kiküszöbölésében. Fontos azonban megjegyezni, hogy az élesítés akkor sem kapcsolódik ki teljesen, ha a csúszkát nullára állítjuk. A Sony Santa Monica szerint ez olyan részlet, amin még dolgozniuk kell, egy jövőbeli frissítés során mindenképpen megoldják majd. 

A patch ezen kívül javít néhány más hardverrel kapcsolatos hiányosságot is, például a helytelen VRAM-észlelést az Intel XE platformján vagy az egyes grafikus illesztőprogramok összeomlását. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)