Hirdetés

Újabb GTA 6 pletyka futott be, amely sokaknak okozhat csalódást

|

Meglepő pletyka érkezett a következő Grand Theft Auto játékkal kapcsolatosan, de ne felejtsétek el: még ez is csak legjobb esetben arra jó, hogy tovább találgassunk.

Hirdetés

Temérdek pletykát hallottunk már arról hogy hova látogathatunk el a GTA 6-ban majd, a lehetséges helyszínek között szerepelt Vice City, Liberty City és egy város is, aminek alapjait Rio de Janeiro adta (a tökéletes úti célt nemrég megszavaztattuk veletek, még nem késő letenni a voksotokat valamelyik fiktív város mellett).

Arról viszont már kevesebb szó esett, hogy milyen időszakot ölel fel a következő rész, pedig a mikor is legalább annyira fontos kérdés, mint a hol. 

Hirdetés

Az egyik ismert szivárogtató, Tom Henderson (aki a Battlefielddel kapcsolatos információk idő előtti megosztásánál már többször is megbízhatónak bizonyult) Twitteren mondta el egy kérdésre válaszolva, hogy értesülései szerint a Grand Theft Auto 6 nem a '80-as években fog játszódni, ahogyan abban sok rajongó reménykedik, hanem a modern időkben. 

Ettől persze még simán játszódhat napjaink Vice City-jében vagy Liberty City-jében, valamint az is lehet, hogy Henderson téved, mindenesetre nem valószínű, hogy mostanában kiderül az igazság. A Kotaku tavalyi jelentése szerint a projekt még a fejlesztés korai fázisában jár, a GTA V - GTA Online duó pedig továbbra is futószalagon nyomtatja a pénzt a Rockstarnak, szóval nincs okuk sietni. 

Ti milyen koncepciót tudnátok elképzelni a GTA 6 kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)