Hirdetés

Újabb hasznos funkcióval bővül az Epic Games Store

|

Függetlenül a rengeteg exkluzív és ingyenes játéktól, az EGS még mindig közepesen gyenge az extra lehetőségeket tekintve, de ez hamarosan változni fog.

Hirdetés

Az Epic azt szeretné, ha az Epic Games Store nem csak egy üzleti felület lenne, hanem egy olyan platform is, ami összeköti a barátokat, és megkönnyíti az online játékot. Ezzel a céllal készül a Social Update, ami lehetővé teszi majd, hogy összeállítsuk a csapatunkat, megdumáljuk a tagokkal a terveinket, aztán amikor belépünk a játékba, akkor együtt is maradhassunk velük. 

Hirdetés

A nagy közösségi felújítás ebben a hónapban kezdődik, amikor megkapjuk a játékos profilok bővítését. A felhasználói kártyákon több részletet láthatunk majd, könnyebben kereshetjük meg ismerőseinket, és egy "ne zavarj" táblát is kitehetünk, ha egyedül szeretnénk pörgetni valamit.

Az összes közösségi funkció megérkezése után egy hang és szöveg alapú kommunikációs rendszerünk lesz, ahol mindent mi szabályozhatunk majd, a közösségi szobánk mindig megmarad, és ahol pillanatok alatt összehozhatjuk majd a csapatokat.

A chatszobákat és parti összeállítási funkciókat valamikor a jövőben fogjuk megkapni. Az Epic nem részletezte, hogy a teljes Social Update mikor érkezik, így csak várhatjuk a bővebb információval szolgáló bejelentéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)