Hirdetés

Újabb hazai fejlesztés!!!

|

Nos kérem szépen. Akkor egy gyors áttekintés. Már pénteken kihíreztük a játékot, csak akkor némi kavarodás miatt le is kellett szednünk az infókat. Lényeg a lényeg, hogy a hazai Digital Reality újabb háborús RTS játékon munkálkodik. A D-Day az 1944-es évbe kalauzol el minket, arra a bizonyos partraszállásra. A három kampány egyenként 4 küldetést tartalmaz majd, melyekben 60 különféle egységgel ismerkedhetünk meg. A játék megjelenése fix dátumnak tűnik: 2004 június 6 - a D-Day 60-adik évfordulója!

Még annyit elmondanék, hogy a közhiedelemmel ellentétben a Digital Reality nem csupán a játék zenéjéért felelős. A teljes projekt az ő kezükben van, a legelső pixeltől az utolsóig!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)