Hirdetés

Újabb hétvége, újabb rekord a Steamen

|

Vasárnap a Steam megdöntötte a mindenkori játékosszámcsúcsát, ami a digitális játszótér legnépszerűbb címeinek köszönhető.

Hirdetés

A COVID-19 miatt több ipar is összecsuklott, de a játékvilág sosem volt ennyire buzgó. A legtöbb platform ugrásszerű növekedéseket jelentett az elmúlt időszakban, és ez a Valve-nál sem volt másképp.

Dacára az elmúlt években megjelent digitális piacterek sokaságának, a PC esetében még mindig a Steam a legnépszerűbb keretrendszer. Ezt támasztja alá a 2022. január 9-én mért új játékosszámcsúcs: volt egy pillanat, amikor összesen 28 230 853 felhasználó lógott a Steamen.

Hirdetés

A platform sikereinek nyilván a felhozatal szerves eleme, így ilyenkor érdemes megvizsgálni, hogy mik voltak a legnépszerűbb címek az adott időszakban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A hétvége során a Counter-Strike: Global Offensive-et tolták a legtöbben, amit aztán a DOTA 2 és a PUBG követtek. Az Apex Legends és a Grand Theft Auto V is felfértek még az öt legnépszerűbb közé, ami főleg az utóbbi esetében egy lenyűgöző eredmény. A top 20 alább látható

Ti mit pörgettetek a fentiek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)