Hirdetés

Újabb House of the Dead epizódok PSN-re

|

A Sony nagykonzoljára költöznek a játéktermek örökbecsű kedvencei.

Hirdetés

Hamarosan elérhetővé válik a House of the Dead harmadik és negyedik fejezete Play Station Network-ön is, melynek érdekessége, hogy csupán előbbi jelent meg kézzel fogható formában is, utóbbit eleddig csak játéktermekben nyüstölhettük.



E tűrhetetlen állapotnak véget vetve a Sega bejelentette, hogy hamarosan mindkettő epizód letölthetővé válik a hőn szeretett PlayStation Network-ről. A harmadik rész már február hetedikén, a negyedikre azonban a fák rügyezéséig várnunk kell. A House of the Dead két eme nemes példánya HD felbontással, értékes trófeákkal és PlayStation Move támogatással próbálja elcsavarni fejünket, jobb, ha engedünk a csábításnak, és előételként megízleljük a House of the Dead 3 frissen kiadott trailerét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)