Hirdetés

Újabb ígéretes MMORPG érkezik nyugatra

|

Egy saját és egy import MMO után az Amazon tovább terjeszkedik a virtuális térben: egy még meg nem jelent játékra szerződtek le az NCSofttal.

Hirdetés

Az Amazon Games munkatársai épp azon dolgoznak, hogy beindítsák a New World új tartalomfolyamát, és apránként hozzák át Koreából a Lost Ark még elmaradt darabkáit. Mindeközben egy új cím is készülődik a háttérben, amiben szintén benne lesz az Amazon keze.

A Throne and Liberty-t a világnak ezen részén az NCSoft és az Amazon Games fogják forgalmazni. Egy még meg nem jelent játékról van szó, így időpontokat persze egyelőre nem tudunk.

Hirdetés

A Throne and Liberty sztoriorientált kalandozást és pörgős harcokat ígér. A fejlesztők szerint bőven lesz PvP és PvE tartalom is, így minden játékos megtalálhatja majd, amit keres ebben az új világban. A Throne and Liberty különlegessége, hogy a karakterek állatokká változhatnak majd, és így felfedezhetik az óceánok mélyét, a nyílt eget, és minden mást, ami a kettő között rejlik. Az állatformákkal egyébként napfogyatkozásokat vagy viharokat is előidézhetünk, melyeknek fontos hatásai lesznek a játékélményre.

A Throne and Liberty egyébként egy nagyon régóta készülő játék, csak először nem ezen a címen futott. Korábban még az ősöreg Lineage széria tagja volt Lineage Eternal néven, amit 2011-ben jelentettek be. Kíváncsiak leszünk rá, hogy 12 évnyi fejlesztési idő milyen játékot eredményez majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)