Hirdetés

Újabb ingyenes játék az Originen

|

Az Origin indított egy újabb On The House akciót, aminek a keretein belül most a Peggle-t tölthetitek le teljesen ingyen.

Hirdetés

Az Origin jó szokásához híven (volt most már elég ilyen akció, hogy szokásnak nevezzük, nem?) egy újabb játékot tett ingyenessé.

Korlátozott ideig ingyenesen letölthető a Peggle, amiről talán nem mondanánk, hogy egy AAA szuperprodukció, de ajándék unikornisnak ne nézzük a fogát. A Peggle egy végtelenül szórakoztató bohókás kis játék, amibe a monitorra gyógyult retinával a kis golyókat a narancssárga golyócskák felé lövöldözve pár órát úgy bele lehet pörgetni, hogy észre sem veszed. Igazi terápia.

Szóval, ha tetszik a játék vagy netalán már az "ingyen" szónál megnyert titeket, akkor nincs más dolgotok, mint ellátogatni az Originre és kattintani egyet a megfelelő helyre. 

Milyenaranyosaziéj,ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)