Hirdetés

Újabb ingyenes játék közeleg!

|

Manapság nagyon el vagyunk kényeztetve. Emiatt ismét egy ingyenes játékról lesz szó, azonban ez egy kicsit más, mint az Ubi akciója...

Hirdetés

A 10Tacle Studios vigyázó szárnyai alatt a Blimey! Games fejleszt egy BMW M3 kocsikra hangsúlyt helyező autós játékot, és ezt a BMW igen szép pénzekkel segíti - méghozzá az M3 Coupé piacra dobása kapcsán elkölteni szándékozott marketingpénzekkel - ha értitek mire gondolok. Ez tulajdonképpen egy reklámozási céllal fejlesztett játék. És mivel a játékokban történő hirdetés jó üzletnek bizonyul, ezért nyúlt többek között az Intel, a Blistein, a Castrol és egy német sportadó is ehhez az eszközhöz. Azt hiszem a reklámpénzek efféle felhasználása - pláne ha az mondjuk volt Simbin-es srácok fizujává változik - sokkal üdvösebb, mint mondjuk teleplakátolni a várost, hogy a dugóban ülve aztán az emberek az új kocsikat lessék. A játék fejlesztéséről szóló sajtóközlemény megtekinthető itt.

 


Azért elfogadnám, mit ne mondjak :)
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)