Hirdetés

Újabb ízelítőt kaptunk a Dragon Age 4-ből

|

Túl sok információ nem derült ki a nem olyan rég közzétett alkotásból, de legalább egész ütős látványt nyújt.

Hirdetés

Habár a BioWare teljesítménye nem éppen volt túl fényes az utóbbi években, valószínűleg rengetegen várják már a következő Dragon Age-et, amiről egyelőre elég kevés konkrétumot tudunk, de legalább nagyjából egy hónapja kaptunk egy kedvcsinálót, aminek talán sikerült fellelkesítenie még több játékost.

Időközben pedig befutott még egy friss anyag, ami ugyan nem annyira izgalmas, mint egy trailer, de azért érdemes lehet egy pillantást vetni rá. Christian Dailey, a Dragon Age 4 producere nemrég közzétett a Twitter-oldalán egy vadonatúj látványtervet, amin egy egészen furcsa íjjal pózoló személyt láthatunk.

Hirdetés

 A posztra a projekt korábbi feje, Mark Darrah is reagált, és ugyan a kép kétségtelenül jól fest, sajnos ezúttal sem lettünk sokkal okosabbak a játék történetét illetően. Viszont az íjász felszerelését elnézve lehet, hogy egész menő cuccokban császkálhatunk majd a játékban.

Ti mennyire várjátok az új Dragon Age-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)