Hirdetés

Újabb izgalmas, régóta várt indie játék jön PS5-re

|

Már most kipróbálható PC-n, de a konzolos játékosok sem fognak kimaradni a mókából.

Hirdetés

Több éve már annak, hogy először bemutatkozott a No Matter Studios alkotása, a Praey for the Gods, amiben egy fagyos vidéket járva kell majd megküzdenünk igazi monstrumokkal.

A PC-s verzió egy ideje már játszható korai hozzáférésen keresztül, de végre az is kiderült, hogy nagyjából mikor fog megérkezni hivatalosan a játék, és emellett még egy izgalmas bejelentést kaptunk ezt illetően.

Hirdetés

Hivatalos dátum még nem érkezett, de azt megtudtuk, hogy a Praey for the Gods valamikor 2021 első negyedévében debütál majd több platformon is. Ha minden igaz, akkor egyszerre érkezik meg a játék 1.0-s verziója PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve egy következő generációs konzolra is, egészen pontosan PlayStation 5-re.

A bejelentésen felül jött egy friss gameplay videó is, amiben a játék PS5-ös verzióját csodálhatjuk meg.

Ti várjátok már a kalandot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)