Hirdetés

Újabb játékkal bővült a PlayStation 5 kezdő felhozatala

|

Egy a Sony által is sokat mutogatott, lenyűgöző játékot is megszerezhetjük majd új konzoljaink mellé.

Hirdetés

Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy első körben csak néhány kiváltságos vághat bele a generációváltásba, ugyanis szörnyen kevés PlayStation 5 találhat gazdára november 19-én, pláne itthon. A készletek pillanatok alatt elfogytak előrendelésben, és ugyan várható még, hogy karácsonyig újabb szállítmány érkezik, az, hogy mikor jön, egyelőre bizonytalan. 

Emiatt kevésbé számít, milyen új játékok közül lehet majd válogatni a konzol megjelenésekor, de azoknak, akik már novemberben hozzájutnak új gépeikhez, jó hír lehet, hogy most még egy címmel bővült a kínálat.

Hirdetés

Az Abzût is készítő Giant Squid ugyanis bejelentette a The Pathless megjelenési dátumát: eszerint november 12-étől lesz elérhető a játék PC-n, Apple Arcade-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön (nálunk PS5-re értelemszerűen egy héttel később). Az új konzol esetében 60 fps-re számíthatunk, és a DualSense-nek köszönhetően minden nyilazás erejét érezni fogjuk. A fejlesztők óriási nyílt világot ígérnek, viszont nem kínálnak ehhez térképet. A játékmenetbe az alábbi videó enged betekintést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)