Hirdetés

Újabb játékmenetet láthatunk a Dying Light 2-ből

|

A Techland megtartotta második bemutatóját, amin ismét megmutatta, hogy miben tud majd többet a folytatás az elődjénél.

Hirdetés

A folytatások gyakran esnek abba a hibába, hogy mindenből többet és jobbat ígérnek, aztán végül túl sokat markolnak, de az első játék eseményei után pár évvel játszódó Dying Light 2-ben az eddigi látnivalók alapján valóban benne van az, hogy fel tudja múlni a hatalmas rajongótáborral rendelkező felmenőjét.

Május végén már láthattunk egy prezentációt, amiről a sajtónak kiküldött szeretetcsomagból értesültünk, most pedig újfent meglepett minket a Techland némi loottal, amiből kiderült, hogy ma este még többet láthatunk a játékmenetből. 

Hirdetés

A Dying Light 2 E3-as jelenléte elhanyagolható volt, viszont az alábbi videó újabb érdekes részletekkel és eddig nem látott gameplay-jelenetekkel látott el minket. A nagyjából harminc perces bemutató hatodik percénél kezdődik a játékmenetet bemutató szegmens, utána a karakterekről, egy képregényről, a szörnyekről és a hangokról beszélnek. Nézzétek meg, ha nem akartok lemaradni semmilyen lényeges infóról: 

A Dying Light 2 megjelenés december 7-én várható PC-re, valamint PlayStation és Xbox konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)