Hirdetés

Újabb játékot ad ingyen az EA, töltsétek amíg lehet!

|

Az Electronic Arts On The House akciója ezúttal sem okoz csalódást.

Hirdetés

Folytatódik az EA On the House névre keresztelt programja, melyben hónapról hónapra egy-egy játékot tesznek ingyenesen elérhetővé az Origin felhasználók számára. Most sincs ez másként.

Az akciónak köszönhetően ingyen osztogatták a Dead Space-t, a Battlefield 3-at vagy épp a Red Alert kettőt, most pedig egy újabb gyöngyszem került a kalapba, méghozzá a BioWare legendás verekedős akciójátéka, a Jade Empire. A játék eredetileg 2005-ben jelent meg Xbox-ra, majd nem sokkal később PC-n és Xbox 360-on is felbukkant.

Azt nem tudni, hogy pontosan meddig tölthetjük le a Jade Empire-t, úgyhogy adjátok hozzá a könyvtáratokhoz mihamarabb, telepíteni ráértek később is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)