Hirdetés

Újabb javítást kap a Baldur's Gate 3, megint búcsúzhatunk a mentésektől

|

A frissítés törli az eddigi mentéseinket, de szerencsére nem kötelező feltelepítenünk, így nem kell megijedni, ha valaki már több tucat órát beleölt.

Hirdetés

Hosszú várakozás után végre megjelent a Baldur's Gate 3, viszont ez a változat még mindig nem a végleges, a Larian csapata folyamatosan csiszolja és frissíti a játékot. Mivel egy erősen félkész darabról van szó, ez bizony áldozatokkal jár. A fejlesztők már korábban is előre figyelmeztettek mindenkit, hogy a javítások törölni fogják a mentéseket, de ahogy akkor is, ezúttal is kínálnak ideálisabb alternatívákat azoknak, akik azért még befejeznének egy kampányt a jelenlegi verzióval.

Hirdetés

A Larian ugyan még nem jelentette be hivatalosan, hogy a Patch 4 mit tartalmaz, viszont azt már most elárulták, hogy az előző javításokhoz hasonlóan ez is érvényteleníti a korábbi mentéseinket, így aki ezt szeretné elkerülni, az feltétlenül kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Keressétek meg a játékot a Steam könyvtáratokban
  2. Jobb klikk rá, majd nyissátok meg a Tulajdonságokat
  3. Válasszátok ki a Béta verziókat tartalmazó fület
  4. A felugró elérhető béták közül válasszátok ki a Patch 3-at

Ugyanezen lépésekkel bármikor át tudtok ugrani a következő javításokra, így nem kell attól tartanotok, hogy lemaradtok valamiről. A részletekre nem kell szerencsére sokáig várni, ugyanis a hamarosan esedékes Panel From Hell 2 című közvetítés során (ami nálunk február 18-án lesz, reggel hétkor) már biztos, hogy a csapat a frissítés tartalmáról is beszélni fog.

Nektek hogy tetszik eddig a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)