Hirdetés

Újabb jel mutat a következő Fable játék érkezésére

|

Most már tényleg az lenne a meglepetés, ha július folyamán nem leplezné le az új Fable-t a Microsoft.

Hirdetés

Valamikor július folyamán, elvileg a hó végén a Microsoft egy újabb grandiózus játékbemutató eseményt tart, ahol ezúttal a belső fejlesztésű címeken lesz a hangsúly, a hírek szerint sok újdonságot megtudunk majd a Halo Infinite-ről, illetve itt leplezik le az új Fable szerepjátékot, amit a Forza Horizon széria miatt ismertté vált Playground Games készít. Ezúttal egy védjegybejegyzés erősített rá ezekre a híresztelésekre.

Hirdetés

A Microsoft ugyanis megújította a Fable szériához kapcsolódó védjegyét, ráadásul "intent to use" címkével is ellátta azt - ez azért nagyon fontos, mert simán csak a megújítás híre nem lenne akkora szó, erre gyakran sor kerül, itt viszont az is látszik, hogy a kiadó ténylegesen használni is szeretné a franchise-t és annak nevét, vagyis valóban érkezik az új epizód. A hivatalos dokumentum szerint a következő hat hónapban használhatja majd fel a címet a Microsoft, ami akár azt is előrevetítheti, hogy az Xbox Series X nyitócíme lehet az új Fable. Persze simán meg is hosszabbíthatják a szóban forgó fél év után ezt a jogosultságot, szóval azért nincs még így sem kőbe vésve a dolog.

Remélhetőleg hamarosan bejelentik a júliusi Microsoft esemény pontos dátumát, és nagyon reméljük, hogy ott végre a következő Fable játékot is megnézhetjük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)